sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Pentik- Tuotteet pohjoisesta


Pentikillä tuotteet on aseteltu esille sarjojen mukaan. Yhdessä esille panossa voi olla yksi tai useampaa sarjaa, siksi Pentikin myymälöissä tuotteita löytyy pitkin myymälää. Kuitenkin tietyille tuotteille esimerkiksi kankaille on oma paikkansa

Keramiikka

Keramiikka on laitettu esille myymälän vasemmallepuolelle keskitilaan. Jokaisella sarjalla on oma hyllynsä, josta asiakkaan on heppo löytää keräilemänsä sarjan kaikki tuotteet.

Tekstiili

Kankaant ja vahakankaat löytyvän myymälän oikealta puolelta. Ne ovat aseteltu siististi hyllylle siten, että vahakankankaat ovat pysty asenossa ja puuvillakankaat vaaka tasossa. Hyllystä on helppo katsella ja ottaa kankaita esille leikkauspöydän päälle. 
Koristetyynyjä löytyy kankaiden ympäriltä
Petivaatteet ja kylpyhuonetekstiilit löytyvät myymälän keskiosastosta. Ne ovat aseteltu järjestelmällisesti hyllyille. Sisustus

Pentikillä myydään myös uniikkeja kalusteita. Kalusteita käytetään apuna esillepanoissa.

Valaisimet ja peilit löytyvät myymälän takaosasta. Pentikiltä voit ostaa varjostimia ja lampunjalkoja.Kynttilöille ja serveteille on omat pienet hyllyt, jossa ne on aseteltu sarjojensa mukaisesti.

Kortteja jouluun, synttäreille ja juhliin löytyvät ovelta. Myös pari kortitelinettä löytyvät myymälän ulkopuolelta. Jos kortti unohtuu kassalla niin kortteja on aseteltu myös kassapöydälle.
Herkut

Pentik on ihana myymälä myös siksi, että valikoimasta löytyy pientä naposteltavaa sekä juomia. Suklaita, herkku kahveja ja teitä, makeisia, hilloja, sinappia...... valikoima on suuri.
Tällä hetkellä herkut ovat myymälässä jouluiset esimerkiksi piparkakkukahvi, joulutee, jouluglögi ja omenakanelifudge. Siksi ne ovat aseteltu suloisen joulupöytäämme joululahjaostosten takia.

Joululahjapaketit

Joulun tullessa pentik täytyy asiakkaista, jotka haluavat tulla ostamaan lahjaksi pentikin tekemiä joulupaketteja, josta löytyy heidän tuotteita. Peketit ja muita jouluun liittyviä koristeita löytyy suuresta joulupöydästä keskellä myymälää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti