sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Lumikukkaa, Katajaa ja Varastoa

28.10-4.11

Ensimmäisillä viikoilla fiilikset olivat jännittävät. Oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun olin töissä myymälässä. 

Ensimmäinen projektimme oli saada takavarastoa ja alakerran varastoa siisitempään kuntoon. Tämä projekti on kyllä jatkunut koko työssäoppimisjatkon. Aina, kun ei ole tehtävää on helppo mennä vain suoraan jatkamaan varaston siiivoamista.

Pääsin myös heti ensimmäisellä viikolla iltavuoroon ystäväklubi-illan takia. Iltaan oli kutsuttu pentikin aktiivisia asiakkaita ostoksille. Tarjoilla oli syötävää ja juotavaa. Minun tehtävä illan aikana oli hoitaa tarjoilut. 

Perus myymälätyön opettelusta pääsin tekemään yhden näyteikkunan ja esillepanon.

Näyteikkunan aihe oli harmaa Lumikukka. Sain tuotteet valmiiksi mitä sain käyttäää näyteikkunassa. Kädet olivat kuitenkin vapaat. Tärkeintä ikkunassa oli, että tekstiili tuodaan hyvin esille, mutta myös torkkupeitot ja lyhdyt, jotka olivat tarjouksessa.


Sain tehdä Kataja sarjasta esillepanon kärryihin.
Tärkeintä oli saada kaikki Kataja sarjan tuotteet esille, mutta myös lisätä tuoteita, jotka täyttävät koko kärryn. Lisäsimme Pentikin puusta tehtyjä tuotteita ja aiheeseen sopiva joulukranssin.Muita esillepanoja
Oppisin viikkojen aikana, että esillepanon tekeminen ei olekkaan niin yksin kertainen asia mitä ajattelee. Tärkein asia, jota yritän pitää esillepanoja tehdessäni on, että minkä näköisinä tuotteet myisivät kohderyhmälle parhaiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti