keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Valmistujaiskuvaukset

Teimme ryhmän (Janika, Peppi) valmistujaiskuvia, jota voisi käyttää esimerkiksi koulumme Instagram tilillä.

Projektin aikana opimme kuvausjärjestelyä, tuotteiden miettimistä, kameran käyttöä ja Lightroomia.

Projektin aloitus:

Haimme inspiraatiota Pinterestistä ja mietimme yhdessä minkälaisia kuvia haluaisimme ottaa?
Kun kuvat olivat suunniteltu aloimme miettimään mitä tarvitsemme kuvauksiin.
  • mekko
  • kukkakimppu
  • ruusu
  • auringonkukka
  • puutausta
  • korttit
  • morsianharso

Maanantai:

Maanantaina kokoonnuimme koulussa ensimmäistä kertaa. Maanantaina suunnittelimme/teimme valmistujaiskortit Canva sovelluksella. Tulostimme myös kortit koululla.

Kun kortit olivat valmiita lähdimme kukka kauppaan. Kukkakaupassa emme kauaa vipynyt, koska meillä oli tarkka lista siitä mitä. tarvitsemme.

Aloitimme kuvaamaan heti flat lay kuvia. Koitimme myös maanantaina kokeilla ulkokuvia, mutta sateinen ilma pelotti meitä liikaa, joten päätimme siirtää kuvaukset vielä huomiseksi.

Maanantai päivä meni oikeastaan kameran käyttö opissa. Ketään ryhmästämme ei ollut vielä kuvaillut koulun kameroilla, joten oppimista oli paljon edessä. Onneksi saimme apua aina kun tarvitsimme.


Tiistai:

Tiistaina, jatkoimme ulkokuvauksia auringossa. Kameran käyttö sujui tiistaina paremmin, joten kuvat syntyvät nopealla aikataululla.
Minä sain olla tiistai päivän mallina. Se oli vaikeaa tuntui siltä, että jos en osaa olla kuvat epäonnistuvat. Minun on vaikea olla kameran edessä kuin sen takana. 
Minun piti koko ajan ajatella miten käteni ovat tai kuinka pidän kimppua kädessäni.

Heti kuvauksien jälkeen aloimme editoimaan Lighroomilla kuvia. Tässäkin on vielä opettelemista. Mutta kai me onnistuimme.

Jokainen meistä sai editoida yhden muistitikun omalla tyylillään. Esimerkiksi itse pidän hyvin pienestä editoinnista vähän valoa ja kontrastia.

Saimme kaiken tehtyä aikataulussamme!


Valmiit kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti